Održano Pojedinačno prvenstvo Niša u kuglanju

Izvor: NTV.rs, 15.Apr.2014, 13:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Održano Pojedinačno prvenstvo Niša u kuglanju

U čairskoj kuglani završeno je Pojedinačno prvenstvo Niša za sve kategorije kuglašica i kuglaša.
Kod seniorki prva je Slađana Nikolić iz Putara sa 988 čunjeva, drugo mesto pripalo je Neveni Mitić iz istog kluba,a treće Slađani Milošević iz Čaira. Nikolićeva je ujedno bila najbolja među starijim članicama, a Mitićeva kod veteranki. Prvak Niša kod seniora postao je posle dva odlična nastupa Milan Martinovićiz Niš-Puta sa 1169 oborenih čunjeva.On je ujednio bio inajbolji >> Pročitaj celu vest na sajtu NTV.rs << stariji član. Drugo mesto osvojio je Dragan rašić iz Meraklija sa 1133, a treće Vlado Jovčevski iz Čaira sa 1117 oborenih „drva“.
Najuspešniji veteran je Edo Crnalić iz Meraklija sa 1055 čunjeva. Najbolji mladi kuglaši su Saša Knežević i Andrej Milutinović. Prvenstvo je održano u okviru obeležavanja jubileja 35 godina od osnivanja Kuglaškog saveza Niša.

Nastavak na NTV.rs...






Povezane vesti

Završeno 57. Prvenstvo Niša u kuglanju

Izvor: JužneVesti.com, 15.Apr.2014

Na 57. Pojedinačnom prvenstvu Niša u kuglanju u konkurenciji seniorki trijumfovala je Slađana Nikolić (Putar), dok je kod seniora slavio Milan Martinović (Niš-put).

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.