Od petka u prodaji ulaznice za utakmicu Radnički – Čukarički

Izvor: NTV.rs, 27.Nov.2013, 17:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Od petka u prodaji ulaznice za utakmicu Radnički – Čukarički

Prodaja ulaznica za utakmicu 14.kola Superlige izmedju niškog Radničkog i Čukaričkog koja ce će biti odigran u subotu, 30. novembra od 15 sati, počeće u petak od 10 sati na biletarnici hale Čair koja će raditi do 18 i u subotu od 10-15 sati.
Cena ulaznice za južnu tribinu je 150 dinara, a za istočnu i zapadnu po 300 dinara. Akcija „Đacki jug“ je i dalje aktuelna, pa roditelj ili staratelj sa kupljenom kartom može uvesti najužnu tribinu najviše dvoje dece (osnovna škola), >> Pročitaj celu vest na sajtu NTV.rs << koja na ulazu treba da pokažu đačku knjižicu. Deca do 10 godina ne plaćaju ulaz i ulaze na sve tribine stadiona u pratnji roditelja ili staratelja. Omogućen je i besplatan ulaz na zapadnu tribinu za sve osobe iznad 65 godina, koje na ulazutreba da pokažu ličnu kartu.

Nastavak na NTV.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ulaznice za meč Radnički − Čukarički od petka

Izvor: Studnel.com, 27.Nov.2013

Ulaznice za meč 14. kola Jelen superlige između Radničkog i Čukaričkog biće puštene u prodaju u petak. Karte će, kao i do sada, moći da se kupe na biletarnici hale. Meč na Čairu zakazan je za subotu, 30. novembar, u 15h.. . Opširnije..

Nastavak na Studnel.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.