Od novembra avio-linija iz Niša do Malte

Izvor: JužneVesti.com, 14.Avg.2019, 12:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Od novembra avio-linija iz Niša do Malte

Dugoočekivana avio-linija do Malte biće uspostavljena od novembra iz Niša, a kako je saopštio prevoznik "Rajaner", letova će za ovu ostrvsku zemlju biti dva puta nedeljno.

Avionsku kartu, za letove do kraja novembra, kako kažu iz kompanije, putnici će moći da kupe već od 13 evra, ako bukiraju polazak do subote 17. avgusta na sajtu "Rajanera".

Posetioci i građani Niša mogu da bukiraju svoje odmore za 5 ruta do Berlina, Bratislave, Malte, Milana Bergamo i Stokholma, >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << dva puta nedeljno, do marta 2020, uz niže takse i bolje uslove za korisnike - naveli su iz kompanije.

Inače, linija za Maltu je dugo tražena od strane putnika sa juga Srbije, jer su mnogi otišli da žive i rade u ovoj zemlji.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nova avio-linija: Od novembra letovi iz Niša do Malte

Izvor: Mondo, 14.Avg.2019

Irska niskotarifna avio-kompanija Rajaner zvanično je najavila uvođenje avio-linije iz Niša do Malte, koja će biti uspostavljena od novembra...Letovi na ovoj relaciji realizovaće se dva puta nedeljno, u okviru Rajanerovog proširenog zimskog reda letenja 2019 u Nišu, navodi se u saopštenju kompanije...

Nastavak na Mondo...

Letovi iz Niša za Maltu od novembra

Izvor: Radio 021, 14.Avg.2019

Avio-linija do Malte biće uspostavljena od novembra iz Niša, saopštio je avio-prevoznik "Rajaner"...Avioni će za ovu ostrvsku zemlju leteti dva puta nedeljno...Avionsku kartu, za letove do kraja novembra, putnici će moći da kupe za oko 13 evra, ako rezervišu polazak do subote, 17. avgusta, na...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.