Obeležjima “Parking servisa” izbegavaju kazne

Izvor: JužneVesti.com, 05.Maj.2015, 13:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obeležjima “Parking servisa” izbegavaju kazne

Pojedini službenici niškog “Parking servisa” u svojim vozilima, koja ostave na parkiralištima u gradu, a često i nepropisno, na instrument tabli ili sedištu postave prsluk, kačket ili legitimaciju kako im kolege ne bi pisale kaznu i kako ih ne bi odneo “pauk”.

Vozilo “opel astra” u kojem je bio prsluk, ali i legitimacija radnika “Parking servisa” bilo je parkirano na žutoj traci, gde je inače parkiranje zabranjeno.

Pored toga, automobil >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << je smanjivao vidljivost i preglednost.

Pored delova uniforme i legitimacije, službenici, kako pišu građani, često ostavljaju i druge oznake.

Koriste razne nalepnice na kojima pišu svoje službene brojeve. Da stvar bude gora, neretko ta ista kola voze i članovi njihove porodice koji takođe ne plaćaju parking - pišu čitaoci.

To je pojava koja je bila ranije i kod nas je poslovna politika da je to najstrože zabranjeno. Svi koji budu primećeni da to rade, biće sankcionisani - kažu u ovom preduzeću.

Inače, fotografije čitalaca sa automobilima koji imaju obeležja radnika “Parking servisa” redakciji stižu poslednjih godinu dana, a poslednja je uslikana prošle nedelje.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.