O istoriji i kulturi Malte na predavanju u “Deliju”

Izvor: JužneVesti.com, 26.Maj.2016, 16:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

O istoriji i kulturi Malte na predavanju u “Deliju”

Svi koji žele da čuju interesantne činjenice o istoriji i kulturi malteškog naroda, mogu doći na predavanje "Malta kroz vekove" u “Deli prostoru” u Nišu 27. maja u 19 sati.

O ovom ostrvu će govoriti direktor Srpskog informativnog i kulturnog centra Malte Boban Jovanović koji će, prema rečima organizatora, upoznati zainteresovane sa tradicijom ovog živopisnog mediteranskog ostrva.

Predavanje će biti svojevrsni vremeplov kroz istoriju i kulturu malteškog >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << naroda, a slušaoci će imati priliku da čuju pregršt interesantnih činjenica o brodolomu i boravku apostola Pavla, vladavini Malteških vitezova, vezi Srba i Malte kroz istoriju, kao i o današnjici i turističkoj ponudi Malte - navode organizatori.

“Deli prostor” se nalazi u Davidovoj ulici 2, a ulaz je slobodan.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.