Novosadske “papričice” donose duh Kalifornije u Niš

Izvor: JužneVesti.com, 06.Apr.2023, 09:10

Novosadske “papričice” donose duh Kalifornije u Niš

Bend koji godinama svira obrade pesama popularnog kalifornijskog benda Red Hot Chili Peppers održaće koncert u Nišu u petak, 7. aprila od 22 sata u klubu Istina Mašina.

Pesme Californication, Snow, Can’t stop, Scar Tissue, Give It Away, kao i mnoge druge hitove ovog američkog rok sastava, niška publika imaće prilike da čuje nakon 8 godina i poslednjeg nastupa RHCP Real Tribute benda u Juridikumu, nekadašnjem >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << klubu Pravnog fakulteta.

Bend postoji više od 15 godina, a do sada su nastupali širom sveta i regiona, u Francuskoj, Rusiji, Brazilu, Sloveniji, Dominikanskoj republici i drugim zemljama, a u Niš se vraćaju posle čak 8 godina - kažu organizatori.

Karte za nastup vojvođanskih “papričica” koštaće 500 dinara i mogu se kupiti u Birtiji kod Dušana svakog dana od 16 sati do ponoći.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Novosadski "Northern Revival" promoviše album u niškom "AKC Fuzz"-u

Izvor: JužneVesti.com, 07.Apr.2023, 08:39

Novosadski bend Northern Revival, nakon 5 godina nastupiće ponovo u Nišu u AKC Fuzz-u u subotu 8. aprila od 21 sat, kada će predstaviti album Modification. Zajedno sa njima, niška publika će imati prilike da čuje i knjaževački Good Ol’ Bastardsi...Organizatori Northern Revival najavljuju kao...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.