Novo radno vreme vakcinalnih punktova u niškim Tržnim centrima

Izvor: JuznaSrbija.info, 16.Jun.2021, 12:35

Novo radno vreme vakcinalnih punktova u niškim Tržnim centrima

Radno vreme vakcinalnih punktova Doma zdravlja Niš u Tržnim centrima „Delta Planet“, „Roda centru“ i „Forumu“ je promenjeno, tako da oni sada rade od 12:00 do 20:00 časova.

"Vakcinacija je namenjena svim osobama od 16.godine starosti života. Pozivamo sve građane koji se još uvek nisu vakcinisali da to učine. Najefikasnija mera prevencije i zaštite od COVID-19 infekcije je vakcinacija", poručuju iz Doma zdravlja.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Povezane vesti

Niš: Promenjeno radno vreme vakcinalnih punktova u tržnim centrima

Izvor: B92, 16.Jun.2021

Radno vreme vakcinalnih punktova Doma zdravlja Niš u Tržnim centrima "Delta Planet", "Roda centru" i "Forumu" je promenjeno, tako da oni sada rade od 12:00 do 20:00 časova, saopštila je ova zdravstvena ustanova...Podsećaju da je vakcinacija namenjena svim osobama od 16. godina starosti i pozivaju...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.