Novinari o NTV (VIDEO)

Izvor: NTV.rs, 26.Maj.2015, 12:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novinari o NTV (VIDEO)

O inicijativi da Nišlije kupe Nišku televiziju pisao je i denvni list Politika. Nišu i južnoj Srbiji je neophodan javni servis, složili su se i dugogodišnji niški novinari Zorica Miladinović i Marko Smiljković.
Od 1. jula u Nišu i celoj Južnoj Srbiji postojaće samo komercijalni mediji jer tako nalaže Zakon o javnom informisanju i medijima. Da će takva medijska scena negativno uticati na informisanje građana slažu se i građani, koji se svakodnevno javljaju u žive programe >> Pročitaj celu vest na sajtu NTV.rs << NTV-a.
O ovoj inicijativi pisao je i dnevni list Politika. Naime, građani bi trebalo da daju simboličnu sumu, a tim novcem bi Agenciji za privatizaciju isplatili 7 miliona dinara, kolika je vrednost imovine i kapitala NTV-a. Tako bi Nišlije dobije svoj javni servis. Da je gradu sa više od 300 000 stanovnika to neophodno, složili su se i dugogodišnji niški novinari Zorica Miladinović i Marko Smiljković.
Iako je “minut do 12” za spas Niške televizije od privatizacije ili zatvaranja, vredi se boriti sve dok medijska scena Niša ne postane još mračnija, dodaje novinarka Zorica Miladinović.

Nastavak na NTV.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.