Izvor: RTV 5, 27.Jul.2012, 19:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi ugovori sa Montenegro Airlines-om (video)

Za Jedini let sa niškog aerodroma na linij Niš - Podgorica, Grad i Montenegro Airlines nemaju potpisan ugovor. Stari je istekao 24. Februara, ali letovi nisu obustavljeni. Gradonačelnik, Zoran Perišić, kaže da će se saradnja sa crnogorskim avioprevoznikom nastaviti potpisivanjem novog ugovora.
Na sednici Veća grada Niša razgovaralo se i o dugovima javnih preduzeća. Odlučeno je da se neizmirene obaveze Direkcije za izgradnju za dosadašnje radove na gradskoj infrastrukturi isplate uz finansijku pomoć AIK Banke.

Gradsko veće na mesto vršioca dužnosti načelnika Službe za održavavanje i informatičko-komunikacione tehnologije postavilo je Aleksandra Jankovića, umesto dosadašnje načelnice, Jelene Ilić. Usvojena je i odluka da se Gradskoj Opštini Palilula uplati oko pola miliona dinara za stanarine žitelja sela Mramor i Krusce čiji su domovi nastradali u kližištu.

Nastavak na RTV 5...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTV 5. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTV 5. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.