Novi protest Udruženog pokreta slobodnih stanara, danas u 17 sati

Izvor: RadioCity.rs, 22.Mar.2017, 17:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi protest Udruženog pokreta slobodnih stanara, danas u 17 sati

Osim javne rasprave o isporuci toplotne energije, od gradske vlasti, kažu, zahtevaju da im se vrati takozvana “prazna stolica” u Nadzornom odboru Toplane, istinu o dobavljaču "Jugorosgas", kao i da korisnicama naplaćuju potrošenu, a ne isporučenu energiju.
Da podsetimo, od početka godine, ovo veoma aktivno udruženje građana je  već u dva navrata organizovalo višednevne proteste, u kojima su im podršku pružali predstavnici nekih reprezentativnih sindikata ali i gosti iz Beograda >> Pročitaj celu vest na sajtu RadioCity.rs << i drugih gradova.
Iz Udruženja na njihovoj zvaničnoj FB strani poručuju uz poziv za današnji ptotest da je ovo "nastavak borbe protiv udružene interesne grupe koja ne priznaje zakone države Srbije" i poručuju da neće odustati od svojih zahteva  pod geslom "Nema straha - nema predaje".

Nastavak na RadioCity.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RadioCity.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RadioCity.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.