Novi načelnik Uprave za građanska stanja

Izvor: JužneVesti.com, 05.Maj.2015, 10:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi načelnik Uprave za građanska stanja

Posle skoro godinu dana niška Uprava za građanska stanja i opšte poslove, koja brine o matičnim knjigama, mesnim kancelarijama, biračkim spiskovima i radu šalterske službe, dobila je načelnika iz svojih redova.

Milan Janićijević, diplomirani pravnik i dugogodišnji službenik pomenute Uprave, izabran je za novog načelnika.

Kako je rečeno na sednici Gradskog veća, Janićijević je gradski službenik više od 3 decenije. Do sada je bio na funkciji šefa >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << Odseka za poslove biračkog spiska i izborni postupak.

Predsednik komisije koja je birala načelnika, Srđan Vasković, kaže da je Janićijević bio jedini kandidat.

 Na konkurs je stigla samo jedna prijava i ona je bila validna. Očekujemo da će novi načelnik savesno obavljati poslove koji mu budu povereni - rekao je Vasković.

Podsetimo, od polovine maja prošle godine Upravom je rukovodio zamenik načelnika Aleksandar Ranđelović, jer je dotadašnja načelnica Lidija Miladinović, podnela ostavku.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.