Novi DSS izlazi na izbore sa Niš, moj grad

Izvor: JužneVesti.com, 24.Apr.2024, 16:56

Novi DSS izlazi na izbore sa "Niš, moj grad"

Odlukom većine Novi DSS i "Niš, moj grad" izaći će na lokalne izbore u Nišu i njihova lista zvaće se “Ujedinjeni - Nada za Niš”. Kažu da su u pregovorima sa 5 političkih stranaka i 15 udruženja, kao i to da bi za opoziciju bilo najbolje da se uz njih formira još samo jedna kolona. Očekuju pobedu i najavljuju transparentnu vlast, kao i to da bi Niš mogao biti evropska prestonica kulture do kraja njihovog mandata.
Predsednik Novi DSS Miloš Jovanović najavio je da će bojkotovati beogradski izbore, ali niški odbor te stranke odlučio je da izađe na lokalne izbore u najvećem gradu južno od Beograda. Zvaničan sastav u kojem će se lista "Ujedinjeni - Nada za Niš" pojaviti na izborima, narodna poslanica i...

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.