Nova oprema za niške saobraćajce (VIDEO)

Izvor: NTV.rs, 27.Dec.2013, 13:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova oprema za niške saobraćajce (VIDEO)

Saobraćajna policija dobila je novu opremu za vršenje uviđaja i noćni rad. Sledeće godine saobraćajci će dobiti i specijalno terensko vozilo, a nova oprema znatno će im olakšati rad, ali i poboljšati bezbednost u saobraćaju, kaže gradski većnik Mihajlo Zdravković.

Niški saobraćajci dobili su 30 halogenih lampi i dva nesesera sa opremom koja je neophodna za uviđaje nakon udesa. Ova oprema košta nešto više od 550 000 dinara.
Sledeće godine saobraćajci će dobiti i vozilo sa kompletnom opremom za obezbeđivanje terena i vršenje uviđaja, kaže gradski većnik zadužen za saobraćaj.
Budžet Saveta za bezbednost saobraćaja za sledeću godinu je 14.700.000 dinara, a biće namenjen video-nadzoru raskrsnica i povećanju bezbednosti u školskim zonama. Zdravković dodaje da je u toku i izrada katastra saobraćajne signalizacije radi bolje evidencije saobraćajnih znakova.

Nastavak na NTV.rs...






Povezane vesti

Donacija niškoj saobraćajnoj policiji

Izvor: RTS, 27.Dec.2013

Savet za bezbednost saobraćaja grada Niša donirao je niškoj saobraćajnoj policiji opremu za noćno zaustavljanje vrednu više od 567.000 dinara. ..Niška saobraćajna policija dobila je donaciju vrednu više od 567.000 dinara. Opremu za noćno zaustavljanje donirao je Savet za bezbednost saobraćaja...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.