Nišlija na čelu republičke institucije

Izvor: NiskeVesti.rs, 17.Mar.2016, 09:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nišlija na čelu republičke institucije

Novi v.d. direktora Zavoda za vrednovanje kvaliteta obrazovanja i vaspitanja u Beogradu je Nišlija Branislava Ranđelovića, koga je Vlada Republike Srbije imenovala na ovo mesto.

Ranđelović je juče u Beogradu i zvanično primio dužnosti v.d. direktora Zavoda koji spada među najznačajnije institucije u srpskoj prosveti.
"Izbor za v.d. direktora Zavoda za vrednovanje kvaliteta je za mene velika čast i obaveza. Radi se o veoma važnoj obrazovnoj instituciji, odgovornoj >> Pročitaj celu vest na sajtu NiskeVesti.rs << za standarde u obrazovanju, kao i za ocenjivanje i vrednovanje rada škola", kaže Ranđelović za Niške Vesti.
Bivši član Gradskog veća ne negira bitnost stranačke pripadnosti ali i dodaje da je njegov dosadašnji rad bio vrednovan.
"Poverenje Ministra Srđana Verbića i Vlade je priznanje meni lično za dobar rad i ostvarene rezultate u prethodnom periodu na čelu Regionalnog centra za obrazovanje u Nišu", dodaje Ranđelović.
On je četiri godine do 2012. bio direktor Regionalnog centra za obrazovanje Niš, nakon toga tri godine gradski većnik do 2015. kada je zbog obaveza na fakutetu i usavršavanja napustio to mesto.
Ranđelović je doktor matematike i informatike na Katedri za matematiku Elektronskog fakulteta u Nišu.

Nastavak na NiskeVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NiskeVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NiskeVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.