Niškim gimnastičarima 28 medalja

Izvor: JuznaSrbija.info, 03.Nov.2014, 13:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Niškim gimnastičarima 28 medalja

Takmičarke i takmičari Gimnastičkog kluba Niš osvojili su čak 28 medalja na Prvenstvu srbije održanom u Kostolcu

U konkurenciji seniora Nišlijama je pripalo ekipno prvo mesto, a trijumf je dopunjen pojedinačnim uspesima po spravama.

Miloš Paunović je u višeboju bio drugi, dok je Aleksandru Miljkoviću pripalo treće mesto. Paunović nije imao premca u vežbama na krugovima i razboju, dok je bio drugi na konju sa hvataljkama. Dušan Đorđević osvojio >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << zlato na vratilu i bronzu na konju. Gavrilo Ilić je trijumfovao u parteru , bio drugi u preskoku i treći na krugovima.

Zlatom se okitila i ekipa juniorki u sastavu: Kristina Živadinović, Anđela Stojanović i Anja Milosavljević. Kristina Živadinović je osvojilo joć srebrna odličja u višeboju i na sve četiri pojedinačne sprave. Kod seniorki iz GK Niš nastupila je samo Jelena Stamenković i postala državna prvakinja u višeboju. Ona je bila prva i na gredi, druga u parteru i u preskoku, a treća na razboju.

U konkurenciji juniora Petar Veličković osvojio je srebro u višeboju i još pet medalje po spravama. Zlato je osvojio u parteru i na konju, srebro u preskoku, a bronzane medalje na krugovima i razboju.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.