Niški sajam turizma posvećen gastronomiji

Izvor: JužneVesti.com, 15.Mar.2016, 16:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Niški sajam turizma posvećen gastronomiji

Od 31. marta do 2. aprila u niškoj hali Čair biće održan 17. Međunarodni sajam turizma i aktivnog odmora pod sloganom “Merak nema cenu!”.

Kako najavljuju iz Turističke organizacije Niša, posetioce ovogodišnjeg sajma očekuje puno zanosnih mirisa i ukusa iz raznih delova Balkana, jer je posebna tema sajma gastronomija.

Kažu da će prvog dana posetioci i učesnici imati priliku da degustiraju specijalitete niške kuhinje, dok će se drugog i trećeg dana predstaviti >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << učesnici iz cele Srbije i regiona.

Uz dobru hranu ide uvek i dobro piće, a za to će se pobrinuti vinari koji će predstaviti najbolja vina niškog kraja. Dočaraćemo vam utiske koje nose miris, ukus, muziku i dobrodošlicu svake destinacije - poručuju iz TON-a.

Ulaz na Sajam biće slobodan.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mirisi i ukusi Balkana na sajmu turizma u Nišu

Izvor: NiskeVesti.rs, 16.Mar.2016, 11:39

Pod sloganom “Merak nema cenu” od 31. marta do 2. aprila u hali “Čair” održaće se 17. Međunarodni sajam turizma i aktivnog odmora... Tema ovogodišnjeg sajma je "Hedonizam i gastronomija", pa posetioce očekuje puno mirisa i ukusa iz različitih delova Balkana, najavljuju organizatori. Prvog...

Nastavak na NiskeVesti.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.