Niški Narodni muzej predstaviće svoja izdanja

Izvor: JužneVesti.com, 30.Nov.2016, 12:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Niški Narodni muzej predstaviće svoja izdanja

Knjiga o Konstantinovoj vili, niškim logorašima, saveznicima i podanicima u logoru naći će se na promociji izdanja niškog Narodnog muzeja iz 2016. godine. Promocija će se održati u Oficirskom domu 1. decembra od 12 do 18 sati.

Na promociji će se, između ostalog, naći knjige “Konstantinova vila na Medijani”, “Internici niškog logora u Mauthauzenu”, “Saveznici i strani podanici u logoru na Crvenom krstu”, kao i Zbornik Narodnog muzeja broj 24.

Biće >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << i dodela zahvalnica kolegama koji su mnogo uradili na afirmaciji Narodnog muzeja u Nišu, to su neke institucije i profesori istorije sa kojima mi sarađujemo već godinama, koji redovno dovode decu – kažu iz Narodnog muzeja.

Posetioci će, kako najavljuju organizatori, biti u prilici da vide i stara izdanja od 2010. do 2016. godine, koja su do sada već prikazana, i da ono što nemaju nabave po popularnim cenama.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.