Niški DS traži ostavku menadžmenta Toplane

Izvor: JužneVesti.com, 11.Okt.2016, 13:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Niški DS traži ostavku menadžmenta Toplane

Zbog hladnih radijatora i problema sa početkom grejne sezone u Nišu, lider niških demokrata Miodrag Stanković zatražio je ostavku kompletnog menadžmenta Toplane.

Demokratska stanka je zabrinuta, kako kaže Stanković, što se grad nalazi na ivici kolapsa zbog situacije sa grejanjem.

Zbog nespremnosti Toplane za novu grejnu sezonu i optužbi da su građani sami krivi, jer nisu blagovremeno isključeni sa mreže, kao i zbog kašnjenja sa rekonstukcijom Toplane "Jug", >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << DS traži promene na čelu Toplane.

Svakoga dana nam se javljaju građani iz različitih delova grada, žale se na hladne radijatore, što znači da mreža nije napunjena i da zgrade, odnosno sekundarna instalacija, nisu pripremljene kako bi svaki stan imao grejanje - kaže Stanković.

Da su ove tvrdnje tačne potvrđuje i veliki broj građana koji se javljaju redakciji “Južnih vesti” žaleći se da su im stanovi hladni. Posebno su zabrinutii oni koji žive u Staroj železničkoj koloniji i okolini Starog groblja, a čiji su radijatori priključeni na Toplanu “Jug” koja, prema nezvaničnim informacijama, i dalje ne radi.

Pored toga, tokom jučerašnjeg dana nekoliko vrtića nije imalo grejanje, a radnici Toplane su radili na sanaciji kvarova.

Takođe, DS je kritikovao i gradsku vlast, rekavši da je nesposobna za vođenje gradskih poslova, zbog toga što je nedavno na sednici Skupštine grada donela odluku da se Toplana dodatno zaduži 200 miliona dinara kako bi sanirala svoja dugovanja.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.