Niške ulice: Slomio nogu na trošnim stepenicama

Izvor: JuznaSrbija.info, 01.Mar.2016, 18:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Niške ulice: Slomio nogu na trošnim stepenicama

Aca Veselinović požalio se u jutarnjem programu TV Zona plus, da je slomio nogu na trošnim stepenicama, na trotoaru u Božidarčevoj ulici

I dok ovaj Nišlija koji boluje od multipleks skleroze razmišlja da li da tuži grad, iz Direkcije za izgradnju grada proučuju da će popraviti trotoar i stepenice u najkraćem mogućem roku.

Aca Veselinović od subote je u gipsu. Kaže da je skočni zglob je slomio dok je silazio niz stepenice na trotoaru u Božidarčevoj >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << ulici u Novoj železničkoj koloniji. Krenuo je te subote da odvede unuka kod frizera. A kad su došli do ionako već trošnih stepenica na sred trotoara, noga mu je skliznula. Izbegao je pad, ali je zglob stradao.

Uspeo sam da dodjem do frizera, ali ne i da se vratim kući. Pozvali smo hitnu pomoć, otišli do ortopeda, i konstatovao je prelom, kaže Veselinović.

Stepenice, koje se prostiru duž cele Božidarčeve, napravljene su ko zna kad, a nikada renovirane. Trošne su i neravne i samo što se ne sruše. Uz to, nalaze se na sred trotoara, pa oni koji moraju da koriste invalidska,ili dečja kolica, ne mogu da prodju trotoarom.

Bezbroj puta je Veselinović zvao nadležne i upozoravao na izrovane ulice i trošne stepenice. Ali rekacije nikakve. Sve dok nije slomio nogu. U Direkciji za izgradnju gradu sada obećavaju da će problem rešiti što pre.

Veselinović razmišlja i da tuži grad, ali će o tome kaže najpre razgovarati sa advokatom. U slučaju da se reši na taj korak i dobije proces, kaže da će sva sredstva da uplati Udruženju obolelih od multipleks skleroze, jer i sam boluje od te bolesti.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.