Niška policija pronašla 10 ilegalaca

Izvor: NTV.rs, 05.Feb.2014, 16:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Niška policija pronašla 10 ilegalaca

Niška policija je u dva navrata pronašla ukupno 10 punoletnih stranih državljana bez putnih isprava, koji su ilegalno ušli u Srbiju. Tri državljana su iz države Mali, jedan iz Somalije, jedan iz Eritreje, tri iz Sudana, jedan iz Mauritanije i jedan iz Obale Slonovače. Policija je četvoro stranaca pronašla u Donjoj Vrežini na Matejevačkom putu, a šestoro u ulici Majakovskog.
Prekršajni sudija je punoletnim stranim državljanima izrekao novčanu kaznu od 13.000 dinara, koja je preinačena u zatvorsku, u trajanju od 13 dana. Ilegalnim emigrantima izrečena je i zaštitna mera udaljenja sa teritorije Republike Srbije u trajanju od jedne godine.

Nastavak na NTV.rs...






Povezane vesti

NI: Otkriveno još 10 imigranata

Izvor: OkRadio.rs, 06.Feb.2014, 00:26

Policija je pronašla još deset punoletnih imigranata na području Niša. Četvoro stranaca bez putnih isprava pronađeno je u naselju Donja Vrežina na Matejevačkom putu, a šestoro u ulici Majakovskog.   Među imigrantima je bilo po troje iz Sudana i Malog, a po jedna osoba iz Eritreje, Mauritanije,...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.