“Niš-ekspres” uveo kupovinu karata preko interneta

Izvor: JužneVesti.com, 06.Jun.2017, 13:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

“Niš-ekspres” uveo kupovinu karata preko interneta

Zasada samo oni koji putuju iz Niša mogu da kupe povratnu ili kartu u jednom smeru na sajtu “Niš-ekspresa”, a one su 10 % jeftinije ukoliko se kupe preko interneta. Karte se šalju putnicima na mejl, a pre ulaska u autobus može da se pokaže odštampana ili karta u elektronskom obliku.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

“Niš-ekspres” uveo kupovinu karata preko interneta

Izvor: N1 televizija, 06.Jun.2017

Zasada samo oni koji putuju iz Niša mogu da kupe povratnu ili kartu u jednom smeru na sajtu “Niš-ekspresa”, a one su deset procenata jeftinije ukoliko se kupe preko interneta...Karte se šalju putnicima na mejl, a pre ulaska u autobus može da se pokaže odštampana ili karta u elektronskom obliku...Karta...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.