Niš dobija novu sportsku halu

Izvor: B92, 15.Jul.2010, 11:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Niš dobija novu sportsku halu

Gradonačelnik Niša Miloš Simonović najavio je izgradnju sportske hale kapaciteta pet hiljada mesta u tom gradu.

Objekat pod nazivom "Car Konstantin" trebalo bi da bude izgrađen do početka 2012. godine i Evropskog prvenstva u rukometu koje se održava u Srbiji.

"Ne postoji dilema da neće da budu izdvojena sredstva. Obavljeni su razgovori sa nadležnima, a to će potvrditi i nova uredba Vlade. Krajem avgusta kreće se sa izgradnjom dvorane 'Car Konstantin' >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ne već predviđenoj lokaciji", kaže Simović za "Sport".

Na pitanje hoće li dvorana na Đačkom ostrvu biti završena do početka EP u rukometu, Simović odgovara:

„Svakako. Imamo odličnu saradnju sa RS Srbije, dobili smo domaćinstvo, što je veliko priznanje za Niš i moramo to da opravdamo. Nema više dileme, izgradnja počinje krajem avgusta. Novo odlaganje ne dolazi u obzir".

Evropsko prvenstvo u Srbiji biće održano od 17. do 29. februara 2012. godine

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.