Niš: Policija i dalje traga za ubicom

Izvor: Vesti-online.com, 03.Nov.2010, 10:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Niš: Policija i dalje traga za ubicom

Marko Jovanović (21) iz Niša, osumnjičen za ubistvo bivše devojke Danijele Jovanović (27) i njenog prvog komšije Aleksandra Kitanovića (27), još je u bekstvu.

Niški policajci pokušavaju da ga lociraju i ukazuju da još nemaju sve činjenice svirepog zločina počinjenog nožem, u nedelju oko 16 sati u zgradi broj 91 u Ulici Majakovskog.

U niškoj policiji u utorak su potvrdili da su protiv Jovanovića prošle godine podneli prekršajnu prijavu i da je novčano >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << kažnjen. Dok je šetao sa devojkom Danijelom, neki mladić joj se javio a ljubomorni Marko ga je udario šakom u lice.

Marta ove godine podneli su i krivičnu prijavu protiv njega jer je Danijelinog oca Slavoljuba Jovanovića sačekao ispred prodavnice u naselju Duvanište i udario "boksom".

Pored prekršajne i krivične prijave zbog porodice nekadašnje devojke, Marko Jovanović nema evidentiranih krivičnih dela u policijskom dosijeu.

Najbliži ubijene devojke kažu da joj Marko nije dozvoljavao da joj dolaze u posetu drugovi i drugarice. Čak i kada su raskinuli vezu, on je dolazio na vrata, pozivao je telefonom sa skrivenog broja i prekidao vezu.Jovanović je od policije dobio i upozorenje kada je Danijelu čekao ispred trgovinskog objekta "Intereksa", gde je radila, jer je bila prijavila da se boji da krene kući posle posla.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.