Nezapamćeno interesovanje za koncert Nemanje Radulovića

Izvor: NTV.rs, 11.Dec.2015, 11:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nezapamćeno interesovanje za koncert Nemanje Radulovića

Svetski priznati violinista, rođeni Nišlija Nemanja Radulović nastupiće 14. decembra u Domu Vojske u Nišu. Koncert počinje u 20 sati, a na programu će biti dela Baha, Bramsa,Dvoržaka, Čajkovskog, kao i filmska, rok i tradicionalna muzika. Za manje od 24 sata rasprodate su sve karte, a prihod od koncerta biće doniran u humanitarne svrhe.Koncert Nemanje Radulovića organizuju kompanija “Idea“ i “Pozitivni ulični festival“.
Nemanja Radulović dobitnik je najveće nagrade >> Pročitaj celu vest na sajtu NTV.rs << Grada Niša, 11. januar za 2014. godinu koja se sastoji od plakete i novčanog iznosa. Još tada Nemanja je pokazao svoju humanu stranu, novac je prosleđen Dečjoj internoj bolnici KC Niš.
Nemanja Radulović počasni je doktor nauka Fakulteta umetnosti u Nišu od 2013. godine.

Nastavak na NTV.rs...






Povezane vesti

Ni jedna karata više za koncert Nemanje Radulovića

Izvor: JuznaSrbija.info, 11.Dec.2015

Nišlija, virtouz na violini Nemanja Radulović, kao što smo i najavili održaće koncert u Domu vojske u Nišu 14. decembra...U slobodnoj prodaji karata više nema...Na programu će biti dela Baha, Bramsa,Dvoržaka, Čajkovskog, kao i filmska, rok i tradicionalna muzika. Za manje od 24 sata rasprodate...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.