Nestao Nišlija, radnik JKP Mediana

Izvor: JuznaSrbija.info, 29.Jun.2017, 09:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nestao Nišlija, radnik JKP "Mediana"

Dejan Živadinović iz Niša, nestao je u utorak 27. juna i od tada mu se gubi svaki trag.

Živadinović je zaposlen u JKP "Mediana", a od utorka kada je izašao sa posla gubi mu se svaki trag. Mobilni telefon mu je isključen (službeni i privatani), a njegovog automobila na parkingu takođe nema, kaže supruga Marija koja je zamolila medije za pomoć.

Porodica nestalog Dejana moli sve sugrađane koji su ga videli ili čuli nešto o njemu da to odmah prijave >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << policiji na broj 192 ili prvoj policijskoj stanici.

Dejan je visok 176 cm i na sebi je imao belu košulju, bledo zelene pantalone, teget espadrile i crnu torbicu, a automobil je marke „fiat punto“ registarskih oznaka  NI 102ĆĆ.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Povezane vesti

Nestali radnik JKP "Mediana" vratio se sam kući!

Izvor: JuznaSrbija.info, 29.Jun.2017

Dejan Živadinović iz Niša, koji je "nestao" u utorak 27. juna, vratio se sam kući. Razlog njegvog nestanka je još uvek nepoznat?..Živadinović je zaposlen u JKP "Mediana", a od utorka kada je izašao sa posla gubio mu se svaki trag, vratio se danas kući...U PU Niš kažu da je razlog iznenadnog...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.