Nedelja turskih filmova

Izvor: NiskeVesti.rs, 03.Jun.2016, 10:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nedelja turskih filmova

Nedelja turskih filmova u Nišu počinje u ponedeljak, 6. juna u bioskopu Kupina. Svakog dana do 12. juna Nišlije će moći da pogledaju po nekoliko ostvarenje dnevno, ove evropske kinematografije.

Jedan od filmova koji će biti prikazan je "Tri majmuna" (Üç maymun) koji je dobio nagradu u Kanu i koji je režirao Nure Bilge Čejlan, jedan od najboljih savremenih turskih reditelja.

Nedelja turskih filmova je samo jedna od manifestacija koja nas ove godine očekuju >> Pročitaj celu vest na sajtu NiskeVesti.rs << u bioskopu Kupina u sklopu promocije evropskih kinematografija i vrednosti građanima Niša.
Ova manifestacija se organizuje u saradnji sa Ambasadom Republike Turske u Beogradu.
Ulaz na sve projekcije je besplatan.
Više informacija o filmovima i terminima 
 

Nastavak na NiskeVesti.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nedelja turskih filmova u bioskopu "Kupina"

Izvor: JužneVesti.com, 03.Jun.2016

Film "Tri majmuna", koji je dobio nagradu na festivalu u Kanu, biće jedno od ostvarenja turske kimenatografije koja će se od 6. do 12. juna svakog dana prikazivati u bioskopu "Kupina".

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NiskeVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NiskeVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.