Nataša Ninković, glumica pete festivalske večeri

Izvor: JuznaSrbija.info, 29.Avg.2019, 14:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nataša Ninković, glumica pete festivalske večeri

Na prepunoj Letnjoj pozornici u niškoj Tvrđavi publika je pozdravila protagoniste filma “Ajvar”.

Okosnicu filma čine bračni par Nataša Ninković i Sergej Trifunović, koji tumače glavne likove, Vidu i Baneta. Da potsetimo ovaj film nagrađena na 26. Festivalu evropskog filma „Palič,,

Film “Ajvar” svedoči o poslednjim danima jedne veze, jednog braka koji se potrošio, ljudima čiji je zajednički život na samom kraju.

Na 54. Festivalu >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << glumačkih ostvarenja domaćeg igranog filma Filmski susreti u Nišu. Prikazan  je premijerno niškoj publici.

Pojavljivanje glumice Nataše Ninković izazvalo je  oduševljenje,gromoglasan aplauz  publike. Publici su se poklonili i Branka Petrić, Miki Krstić, Ivana Šćepanović, Pavle Pekić i rediteljka Ana Marija Rosi. U nastavku večeri usledila je projekcija filma “O životu i o smrti”.

Za glumca pete  večeri proglašen je  Nataša Ninković

Glumc večeri Todor Jovanović FOTO: AM Press Luka Ranđelović

Večeras šeste festivalske veri biće  prikazani filmovi:

“ŠAVOVI” (95’)

Režija: Miroslav Terzić

Uloge: Snežana Bogdanović, Marko Baćović, Jovana Stojiljković, Vesna

Trivalić, Dragana Varagić, Pavle Čemerikić

“PIJAVICE” (90’)

Režija: Dragan Marinković

Uloge: Nikola Đuričko, Lazar Ristovski, Marijana Jaković, Iva Mihalić, Toni

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Povezane vesti

Publika izabrala - Nataša Ninković najbolja pete večeri “Filmskih”

Izvor: JužneVesti.com, 29.Avg.2019

Za ulogu Vide u filmu Ajvar Nataša Ninković dobila je najviše aplauza i glasova publike na Letnjoj pozornici, pa je izabrana za najbolju glumicu pretposlednje takmičarske večeri "Filmskih susreta". Večeras su na programu filmovi Šavovi i Pijavice...Niški filmski festival bliži se kraju, a sinoć...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.