Narodna seljačka stranka odabrala poverenika za Niš

Izvor: JužneVesti.com, 13.Dec.2016, 17:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Narodna seljačka stranka odabrala poverenika za Niš

Vrh Narodne seljačke stranke je bivšem članu Ujedinjene seljačke stranke Marku Pujoviću, poverio upravljanje odborom u Nišu. Novi poverenik za Južne vesti kaže da će ubrzano raditi na formiranju odbora u gradskim opštinama. 

Prema njegovim rečima u narednom periodu biće otvoreno najmanje 5 opštinskih odbora na teritoriji Niša.

Ono što sa sigurnošću mogu reći je da će najpre biti formiran Opštinski odbor Palilula, jer tu, zasada, imamo najviše ljudi >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << koji bi pristupili stranci - najavljuje Pujović.

Iako do sada niški odbor ove stranke nije zvanično ni postojao, on dodaje da će prekontrolisati dosadašnji rad partije u Nišu.

Pujović je potvrdio stav vrha NSS da su nedavne kritike upućene premijeru Srbije Aleksandru Vučiću zbog toga što je vikao na gradonačelnika Niša Darka Bulatovića, samo stav pojedinca.

Predsednik stranke Marjan Rističević se ogradio od toga, jer se radi o izjavi pojedinca, a ne o stavu čitave stranke - kaže Pujović.

Inače, novoizabrani poverenik Narodne seljačke stranke u Nišu do pre dve godine je bio član Ujedinjene seljačke stranke i predsednik Opštinskog odbora Palilula. Po zanimanju je saobraćajni tehničar, ali se dugo sa svojom porodicom bavi proizvodnjom cveća.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.