Napadnuti muškarac i dalje u životnoj opasnosti (VIDEO)

Izvor: NTV.rs, 02.Dec.2014, 14:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Napadnuti muškarac i dalje u životnoj opasnosti (VIDEO)

Muškarac star 39 godina, koga su, za sada nepoznati napadači, uboli nožem u stomak, i nakon operacije jeste životno ugrožen, rečeno je Niškoj televiziji u Urgentnom centru. Policija je NTVu potvrdila da se napad dogodio u blizini Dušanovog bazara u ponedeljak oko 19 i 40, a izdaće zvanično saopštenje čim bude raspolagala sa više informacija.
Šta je podstaklo napadače da 39-godišnjaka napadnu nožem i nanesu mu povrede opasne po život za sada je nepoznato. Lekari niškog >> Pročitaj celu vest na sajtu NTV.rs << Urgentnog centra su se čitave noći borili za život nesrećnog čoveka čije je zdravstveno stanje i dalje neizvesno.

Napad se, prema rečima zaposlenih u okolnim lokalima, dogodio u ulici Cara Dušana, kod broja 37. Nakon što su ga uboli, kako se pretpostavlja, nožem, povređeni čovek je uspeo da pređe ulicu gde je verovatno ostao bez snage. Nije se čula nikakva galama, kažu u susednim lokalima, a da je došlo do incidenta saznali su tek kada su videli ekipe policije i Hitne pomoći. Ovo je drugi napad na ulici za samo osam dana koji za posledicu ima teške telesne povrede. Nišlije ocenjuju da su uzroci skraćenog fitilja kod sugrađana nemaština, manjak policije na ulicama i višak slobodnog vremena.U Policijskoj upravi u Nišu kažu da intenzivno rade na rasvetljavanju napada u Dušanovoj ulici i da će se zvanično oglasiti čim budu imali konkretne rezultate.
http://youtu.be/LLjkpSRItu8

Nastavak na NTV.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.