Nakon pauze Konstantin gostuje u Novom Sadu

Izvor: JužneVesti.com, 05.Maj.2015, 16:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nakon pauze Konstantin gostuje u Novom Sadu

Nakon mesec dana pauze košarkaši iz Niša gostuju Vojvodini u trećem kolu Superlige, a trener Marko Cvetković očekuje "dobar rezultat maksimalnim angažovanjem svojih igrača".

Posle uvodnih poraza od Partizana i FMP-a, košarkaši Konstantina će pokušati da zabeleže prvu ovosezonsku pobedu u Superligi.

Dobro se poznajemo, igrali smo dva puta u Košarkaškoj ligi Srbije. Pojačali su se Radonjićem na poziciji 1 i 2 i iskoristili su pauzu da se dobro uigraju - >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << kaže trener Nišlija.

U Košarkaškoj ligi Srbije ekipa Konstantina je prvo poražena u Novom Sadu (67:66), a potom slavila na svom terenu (82:67).

Nadamo se najboljem rezultatu. Jakom i hrabrom igrom očekujem da odigramo najbolje u defanzivnom delu. A dobrim pristupom, maksimalnim angažovanjem i visokom dozom samopouzdanja verujem u pozitivan ishod - dodaje Cvetković.

Košarkaši Konstantina su tokom aprilske pauze bili bez treninga 4 dana zbog štrajka, ali to nije mnogo poremetilo planove, smatra trener Cvetković.

Pauzu smo iskoristili najbolje kako smo mogli. Imali smo planiranu i neplaniranu pauzu. Jedino nismo uspeli da odigramo neke pripremne utakmice. Bili smo mesec dana bez meča, a sledi mesec dana sa 12 utakmica - kaže Marko Cvetković.

Utakmica u Novom Sadu počinje u sredu 6. maja u 20 sati.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.