Najveći hitovi EKV-a ovog petka u Nišu

Izvor: JužneVesti.com, 26.Okt.2023, 10:45

Najveći hitovi EKV-a ovog petka u Nišu

U okviru regionalne jesenje turneje, bend Krug - Tribute to EKV sviraće u niškom O2 - Oxygen klubu u petak, 27. oktobra od 21 sat. Iz benda ističu da su uzbuđeni što će nakon 6 godina ponovo u Nišu svirati hitove EKV-a.

Krug je osnovan 2006. godine kao fuzija članova orignalne postave Ekatarine Velika, kao i muzičara koji su više od tri decenije na muzičkoj sceni Beograda. U Niš dolaze nakon što su rasprodali koncerte u Zrenjaninu >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << i Zagrebu.

Posle dužeg vremena ponovo nastupamo u Nišu. Veoma se radujemo što ćemo zajedno pevati sa niškom publikom vanvremenske pesme Ekatarine Velike.Vidimo se u petak, 27. oktobra u Oxygen klubu - rekli su iz benda.

Predvođeni bubnjarem Markom Milivojevićem i basistom Dragišom Uskokovićem Ćimom, koji su bili i članovi originalne postave Ekatarine Velike, svirali su na albumima "Neko nas posmatra", kao i na “live” albumu "Kao u snu". U bendu su i klavijaturista Dejan Tomović Tomke i nekadašnji gitarista i pevač Vampira Nemanja Dašić.

Iako su, kako kažu, svesni nezamenljivosti Milana Mladenovića, Margite Stefanović, Ivana Vdovića i Bojana Pečara, iz benda kažu da mlađim generacijama, koje nisu imale mogućnosti da uživo slušaju EKV, žele da pruže mogućnost da čuju neke od najpopularnijih pesama benda, poput Par godina za nas, Ti si sav moj bol, Budi sam na ulici, kao i pesmu po kojoj je bend i dobio ime.

Ulaznice u pretprodaji koštaju 1.200 dinara i do 27. oktobra do 15 sati mogu se naći u kafe klubu Saloon i agenciji Clock Travel, dok će od 20 sati prodaja karata biti nastavljena na ulazu u O2 - Oxygen klub po ceni od 1.500 dinara.
Pogledaj vesti o: Zrenjanin

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

“Novi beogradski zvuk” stiže u Niš

Izvor: JužneVesti.com, 26.Okt.2023

Predstavnici “novog beogradskog zvuka” Vizelj i KOIKOI, po prvi put će zajedno svirati u Nišu, u petak, 27. oktobra od 21 sat, u klubu Fidbek. Organizatori ih nazivaju i reprezentativcima “Hali Gali pokreta” i najavljuju višesatni koncert...Poznati po pesmama Ne vidim te od dima, Novčanice,...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.