Najava 4. Svetosavskog dobrotvornog bala

Izvor: NiskeVesti.rs, 27.Jan.2016, 15:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najava 4. Svetosavskog dobrotvornog bala

U četvrtak, 28. januara u 10 sati u hotelu “Grand”, održaće se konferencija za novinare na kojoj će biti najavljen ovogodišnji 4. Svetosavski dobrotvorni bal. Bal se održava u subotu 30. januara, a prikupljena sredstva biće dodeljena Klinici za kardiovaskularne bolesti i udruženju “Drugačiji zajedno”.

Dan nakon proslave Savindana, zvanično će biti najavljen Dobrotvorni Svetosavski bal, koji Niš, >> Pročitaj celu vest na sajtu NiskeVesti.rs << građansku i akademsku zajednicu, okuplja oko ideje sabornosti i dobročinstva.
Na konferenciji će govoriti Miroslav Jović, direktor SKC-a i organizator bala, Ivan Redi, idejni pokretač bala, a javnosti će se obratiti i dr Tomislav Kostić, direktor Klinike za kardiovaskularne bolesti KC Niš I Ivana Stajković, direktorka udruženja “Drugačiji zajedno”.
Studentski kulturni centar Niš i Univerzitet u Nišu, pod pokroviteljstvom rektora prof. dr Dragana Antića, sa blagoslovom episkopa raško-prizrenskog Teodosija, organizuju Četvrti dobrotvorni Svetosavski bal, pod parolom “Bolji smo zajedno” u cilju sanacije krova udruženja "Drugačiji zajedno" i prikupljanja sredstava za kupovinu aparata ergometra za Kliniku za kardiovaskularne bolesti.
Opširniji izveštaj o učesnicima, kao i brojeve žiro računa na koje možete uplatiti dobrotvorne priloge, možete videti ovde.

Nastavak na NiskeVesti.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Svetosavski bal - dobročinstvo, svetosavlje i sabornost

Izvor: RadioCity.rs, 27.Jan.2016

Idejni tvorac Svetosavskog bala koji se ove godine održava 4. put je gospodin mr Ivan Redi. Jedan od njegovih ciljeva je da Nišu vrati deo urbane, gradske kulture. . „Ideja da ovaj bal pokrenem 2013. godine je upravo bila ta da se kroz jednu gradsku manifestaciju koja je primerena gradu kao što...

Nastavak na RadioCity.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NiskeVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NiskeVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.