Naisa završava sa takmičenjima u 2014. godini

Izvor: JužneVesti.com, 21.Nov.2014, 10:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Naisa završava sa takmičenjima u 2014. godini

Večeras od 17:30 sati u hali Čair rukometašice niške Naise odigraće poslednji zvanični meč u ovoj godini u kom dočekuju Proleter u 9. kolu Superlige.

Zbog obaveza reprezentacije na Evropskom prvenstvu u Hrvatskoj i Mađarskoj, Naisa će večeras završiti obaveze u ovoj godini protiv pretposlednje plasirane ekipe.

Proleter ima par pojedinaca, Dijana Četić je najbolji strelac lige, Mila Čaušević je dobra na levom krilu. Najveću pažnju treba obratiti na njihovu >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << vrlo čudnu odbranu, neku poludivlju duboku zonu. Ne igraju oni to sve vreme, ali smo se mi spremali kako da napadnemo takvu zonu. Karakteriše ih jak tempo svih 60 minuta, bez obzira da li vode ili gube. Očekujem zanimljivu utakmicu i pobedu - kaže Svetislav Jovanović, trener Naise.

Naisa je četvrta na tabeli sa pet pobeda i dva poraza. Nakon poraza od Železničara niške igračice su vezale tri trijumfa.

Potrudićemo se da nastavimo niz pobeda. Treba jakom odbranom i što većim brojem kontranapada da dođemo do pobede, kojom bismo učvrstili četvrtu poziciju na tabeli pred odlazak na pauzu - kazala je desni bek Jovana Zdravković.

Ulaz je slobodan, a sudiće Trajanović i Minić.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.