Naisa se plasirala u finale regionalnog Kupa

Izvor: JužneVesti.com, 07.Feb.2018, 16:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Naisa se plasirala u finale regionalnog Kupa

Pobedom od 46:20 nad Žitorađom, ekipom iz trećeg ranga takmičenja, rukometašice niške Naise plasirale su se u finale regionalnog Kupa i ako osvoje ovo takmičenje obezbediće igranje na završnom turniru Kupa Srbije.

Naisa je opravdala ulogu favorita u polufinalu regionalnog Kupa i odigrala mnogo bolje u odnosu na subotnji meč Superlige protiv Kikinde (28:28).

Posle prvog poluvremena protiv Kikinde, drugo je bilo drugačije, ali nismo uspeli >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << da preokrenemo. Imali smo dosta grešaka. Protiv Žitorađe je bila druga priča, odbrana je bila bolja, a samim tim i kontranapad. Lako smo rešili ekipu Žitorađe i plasirali se u finale, što je bilo i očekivano - kaže Jovanović.

Ova utakmica, kaže Jovanović, je bila pripremna za mečeve osmine finala Čelendž kupa protiv Virto Kvintusa.

Ekipa Naise u četvrtak putuje u Holandiju, a mečevi će biti igrani u subotu, 10. februara od 19 sati i dan kasnije od 15 sati.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.