Naisa protiv Juniora želi da se približi Evropi

Izvor: JužneVesti.com, 27.Feb.2015, 13:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Naisa protiv Juniora želi da se "približi" Evropi

Niške rukometašice u subotu 28. februara gostuju ekipi Juniora i eventualna pobeda bi ih približila ostvarenju cilja - osiguravanja mesta koje vodi u neko evropsko takmičenje naredne sezone.

Naporna nedelja za rukometašice Naise završava se u subotu utakmicom u Beogradu. U ponedeljak su Nišlijke savladale Radnički iz Svilajnca, pa u sredu izgubile od istoimene ekipe iz Kragujevca.

Dobro smo odigrali drugo poluvreme protiv Kragujevca, naročito u fazi odbrane >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << . Na golu je dobra bila Milena Petković, čak i igračice koje nemaju veliku minutažu, poput Aleksandre Pešić i Olje Nikolić, pružile su dobre partije. To mi daje nadu - ističe Svetislav Jovanović, trener Naise.

Junior je trenutno na devetom mestu sa samo 8 bodova pošto je zabeležio 3 pobede i 2 remija, uz 8 poraza.

Junior ima mladu ekipu, sastavljen je od igračica kadetske i juniorske reprezentacije. Tu su levi bek Kovačević, sestre Jovanović na pozicijama levog krila i desnog beka. Vratila se i Nina Ribičić koja je pre par sezona bila u Naisi. Igraju 6-0 i 5-1 odbranu - analizira protivnika Jovanović.

Naisa sa 8 pobeda i 5 poraza zauzima četvrtu poziciju (16 bodova). Za "vratom" joj je Kikinda koja ima bod manje, a ispred su Minakva (21 bod), Jagodina (22) i Radnički (26).

Daćemo sve od sebe, njima je to teška borba za opstanak, nama za izlazak u Evropu - optimističan je Jovanović

Utakmica će početi u 16:30 sati.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.