Naisa lako savladala Voždovac

Izvor: JužneVesti.com, 03.Nov.2019, 21:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Naisa lako savladala Voždovac

Rutinski, bez imalo neizvesnosti protekao je meč 7. kola Superlige u kome su se u hali "Čair" sastale rukometašice niške Naise i beogradskog Voždovca. Nišlijke su slavile sa 34:22, a koliko su dominantne bile svedoči i činjenica da su u jednom trenutku vodile i sa 16 golova.

Početni egal potrajao je svega 3 minuta, a onda je Naisa povela i brzim koracima sve više uvećavala svoj prednost. Već u 12. minutu stigla je do 5 golova prednosti i do kraja >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << poluvremena je uvećala na +9 (18:9).

Ni u nastavku se ništa nije promenila - odmah po povratku na parket stigla je Naisa i do +10. U jednom trenutku vodila je i sa 16 golova (27:11). Tada je već došlo vreme da šansu dobiju i mlađe igračice, pa su do kraja rukometašice Voždovca uspele da malo smanje zaostatak, ali su do kraja ostale u dvocifrenom zaostatku.

Najefikasnija u redovima Naise bila je Sanja Stamenković sa 6 postignutih golova, ali je najefikasnija na meču ipak bila kapiten gostujućeg sastava Valentina Božinović, koja je 8 puta tresla mrežu rivala.

Nišlijke su zadržale svoju treću poziciju, sa bodom prednosti u odnosu na Medicinar, ali i 4 boda zaostatka za Medicinarom i Jagodinom.

Na toj poziciji imaće prilike da se učvrsti već u sledećem kolu, pošto će gostovati Medicinaru u Šapcu.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.