Naisa dočekuje Izvor u revanšu Kupa

Izvor: JužneVesti.com, 20.Apr.2016, 12:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Naisa dočekuje Izvor u revanšu Kupa

Rukometašice Naise dočekaće u revanš-meču četvrtfinala Kupa Izvor iz Aranđelovca u petak 22. aprila u Čairu u 18:30. U prvom meču Aranđelovčanke su trijumfovale 33:20.

Pred niškom ekipom je težak zadatak da probaju da nadoknade rezultatski zaostatak od 13 golova iz prve utakmice i obezbede plasman u polufinale. Biće ovo 5. međusobni duel dve ekipe ove sezone, a aranđelovački tim trijumfovao je u poslednja tri, dok je prvi, na startu sezone, >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << završen nerešenim ishodom.

I trener Naise Svetislav Jovanović svestan je da je deficit iz prve utakmice teško nadoknadiv, ali da ovaj meč može da koristi njegovim izabranicama.

Mislim da je na prvoj utakmici sve rešeno. U odnosu na tu utakmicu, bićemo jači za Katarinu Radović, ali ovaj meč može da posluži da igračice sa manjom minutažom - Pešić, Nikolić, Tanasković odigraju bolje nego u Aranđelovcu, jer nisu baš najbolje iskoristile prostor u rotaciji, dok je Jovana Zdravković imala dobru rolu, ali i ona može bolje - istakao je on.

Sudije na ovom meču biće jedan od najpoznatijih sudijskih parova na ovim prostorima Branka Marić i Zorica Mašić.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.