Nais: na utakmicu iz hladnog bazena

Izvor: JužneVesti.com, 15.Jan.2015, 11:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nais: na utakmicu iz hladnog bazena

Na duel 5. kola Prve A lige sa Beogradom niški vaterpolisti otići će nespremni zbog loših uslova za trening, kaže trener Marko Blagojević.

Vaterpolisti Naisa su još 3. januara počeli sa pripremama za prolećni deo sezone, ali hladna voda u bazenu onemogućila je Nišlije da spremni dočekaju prvi meč u 2015. godini.

Trener Marko Blagojević nije mogao da računa na sve igrače tokom priprema zbog čestih prehlada, a prvi trening u kompletnom sastavu bio je u >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << ponedeljak.

Nismo se pripremili za meč sa Beogradom jer smo radili u totalno nehumanim uslovima. Većina momaka je bila bolesna, a neki su dobili i bronhitis. Ulazimo u meč prvenstveno fizički, a zatim taktički i tehnički nespremni. Što je trebalo da provežbamo, nismo mogli, nije bilo vremena jer je utakmica pomerena za četvrtak - kaže Marko Blagojević.

Protivnik Nišlija je trenutno na poslednjem mestu i jedini nema ni bod. Sa druge strane, Nais sa 4 boda zauzima šestu poziciju, ali ulogu favorita trener prepušta Beogradu.

Beograd uredno trenira, to nije ekipa koja je toliko slaba kao što pokazuje tabela. Momci moraju da odigraju maksimalno motivisano i da nivo spreme iskoriste na najbolji mogući način - dodaje Blagojević.

Utakmica je na programu danas od 18 i 30 na bazenu Tašmajdan.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.