Nais izvukao Šabac za protivnika u polufinalu Kupa

Izvor: JužneVesti.com, 04.Dec.2017, 16:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nais izvukao Šabac za protivnika u polufinalu Kupa

Pošto su napravili veliko iznenađenje i eliminisali Vojvodinu u četvrtfinalu Kupa Srbije, niški vaterpolisti će se u borbi za finale sastati sa još jednom favorizovanom ekipom - Šapcem. Oni će se za plasman u finale i okršaj sa nekim od “večitih” rivala boriti 16. decembra u Bečeju.

S obzirom na to da će se u drugom polufinalu sastati Partizan, koji se takmiči u regionalnoj A1 ligi i Ligi šampiona i Crvena zvezda, suvereni lider A2 lige, >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << Nišlije su dobro prošle. Šabac se takođe takmiči u drugom rangu regionalnog prvenstva i nalaze se na 2. poziciji, odmah iza crveno-belih iz Beograda, ali sa 1 utakmicom više od trećeplasirane Vojvodine, koja ih je ove sezone pobedila.

Nais je od Šapčana izgubio pre petnaestak dana, a to je ujedno bio i njihov najteži poraz jer su, kako kaže trener Nišlija Nenad Vasilovski, tada veoma loše odigrali.

Žreb je protekao u jednoj dobroj i sportskoj atmosferi svih učesnika. Dobili smo Šabac, mogu reći da su oni favoriti, mi smo tu novi među četiri ekipe. Zadovoljan sam žrebom. Kup je nepredvidivo takmičenje igra se samo jedna utakmica. Pripremama ćemo pristupiti maksimano ozbiljno. Najbitniji je pristup utakmici - ispričao je Vasilovski.

Iako su blagi “autsajderi” na takmičenju, Vasilovski zaključuje da u Bečej ne idu sa belom zastavom, već da pokažu tamošnjoj publici koliko mogu.

Podsetimo, Nais se na finalni turnir plasirao pobedivši favorizovanu Vojvodinu na bazenu "Čair", nakon teške borbe i izvođenja peteraca, a niška publika pružila je veliku podršku svojim vaterpolistima.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.