Izvor: JužneVesti.com, 24.Jul.2023, 17:14

Muškarac pao na gradilištu u Nišu, teže povređen

30-godišnji muškarac teško je povređen kada je juče pao na gradilištu sa visine, navode iz policije. On je u Klinički centar primljen u teškom stanju i ima povrede opasne po život.

Policiji je juče oko 20:35 prijavljeno da je 30-godišnji muškarac povređen na gradilištu u ulici Pane Đukića.

Sumnja se da je on pao sa visine od oko dva metra i da se tom prilikom povredio. On je prevezen u Univerzitetski klinički centar radi ukazivanja pomoći, obaveštene >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << su sve nadležne službe za kontrolu bezbednosti o radu i, prema našim saznanjima, nema sumnjivih okolnosti - kažu iz policije.

Iz Kliničkog centra navode da je muškarac zbrinut u jedinici intenzivne nege Klinike za neurohirurgiju.

Primljen u teškom opštem stanju, intubiran. Ima prelome kostiju lobanje, krvarenje u mozgu - kažu iz UKC-a.

Dodaju da je pacijentu jutros rađen kontrolni skener i da ima povrede "ugrožavajuće po život".

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Niš. Radnik pao na gradilištu, zadobio teške povrede

Izvor: JuznaSrbija.info, 24.Jul.2023

Do nezgode je došlo sinoć oko 20.30 sat, kada je muškarac star 30 godina, koji je obavljao građevinske radove, pao sa visine od dva metra...O ovom događaju obaveštena je policija koja je ustanovila da nema sumnjivih okolnosti koje bi ukazivale na krivično delo...Obaveštena je i Inspekcija rada...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.