Muškarac napadnut nožem kod Tvrđavskog mosta

Izvor: JužneVesti.com, 18.Okt.2016, 11:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Muškarac napadnut nožem kod Tvrđavskog mosta

Zasada nije poznato zdravstveno stanje mladića koji je u pondeljak kasno uveče, nakon kraće svađe sa još dvojicom muškaraca, povređen ispred kioska preko puta Tvrđave u centru Niša.

Mladić je, kako je rečeno novinarima Južnih vesti u policiji, hitno prevezen u Klinički centar, ali još nema informacija o povredama. Jedino je poznato da je prebačen na Odeljenje maksiofacijalne hirurgije.

Ni o samom incidentu zasada nema mnogo informacija. U policiji >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << je samo kratko rečeno da su dojavu o tuči dobili oko 23:40.

Nakon verbalne rasprave trojice muškaraca, jedan od njih je dobio povrede oštrim predmetom - kratko je saopšteno.

Još se ne zna ni da li je pronađen napadač, niti da li se zna njegov identitet.

Prema informacijama koje je objavio portal NiskeVesti.info, do tuče je navodno došlo jer je devojka, dok je njen prijatelj "zagovarao" prodavca na kisoku, pokušala da ukrade cigarete. Deblji kraj je izvukao muškarac koji je to spazio i pokušao da spreči krađu.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.