Music in your hair & Discotec night, Niš

Izvor: Clubbing.rs, 21.Jun.2009, 06:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Music in your hair & Discotec night, Niš

U Niškom muzičkom clubu "Spark" preksinoć je organizovana žurka pod nazivom "Summer cut - Music in your hair" part 2, na kojoj su radili niški DJ-evi: Nakoch, Alexandar Miloshevich, Dimiz & Spirko.
 
Spirko je kao i na predhodnom partiju ovog tipa imao osim muzičkog i svoj frizerski set, kao i promociju salona "Fabrika". Brojna publika je mogla da se upozna sa modernim načinom rada kao i najnovijim frizurama. A fotografije su uredno smeštene u svoj kutak u Galeriji slika, možete ih videti ovde >>> Music in your hair @ MC Spark

Takođe, iste večeri se u Niškoj tvrđavi, odnosno clubu Clinica održala žurka "Discotec night" na kojoj su nastupili rezident DJ-evi Flo i Joy. I ovde su se posetioci ludo provodili i uživali uz najnovije zvuke house muzike! Foto materijal i sa ovog partija je postavljen. Uživajte >>> Discotec night @ Club Clinika
 
Naš kolega Adda je uspeo napraviti i nekoliko video klipova, ali ćemo na njih sačekati do sutra ujutru, kako bi se isti obratili i uploadovali. Hvala na razumevanju, a do tada uživajte u fotografijama.
 

Nastavak na Clubbing.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Clubbing.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Clubbing.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.