Muke vozača u niškoj Episkopskoj zbog rupe koju niko ne sanira

Izvor: JužneVesti.com, 21.Mar.2024, 09:43

Muke vozača u niškoj Episkopskoj zbog rupe koju niko ne sanira

U Episkopskoj ulici u Nišu, u blizini Donine česme, mesecima stoji rupa za koju građani preko aplikacije “Prijavi problem” kažu da je nastala usled radova na vodovodu.
Iako je u tom delu jednosmerna, ulica je prometna i njome prolazi i jedna linija javnog autobuskog prevoza. Neki vozači već su oštetili automobile.
Šest meseci kod Donine česme stoji neasfaltiran rov za vodovod. Građani polomiše kola jer taj rov niko ne održava. Da li je neko odgovoran za ovaj problem ili ga niko ne vidi - pita Nišlija.
Kao i na brojna druga pitanja o problemima u gradu za koje su nadležni, iz Direkcije za izgradnju Niša ne odgovaraju ni ovog puta....

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.