Motociklista oborio devojčicu u školskom dvorištu

Izvor: NiskeVesti.rs, 03.Jun.2016, 14:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Motociklista oborio devojčicu u školskom dvorištu

Petnaestogodišnji dečak, vozeći skuter udario je u dvorištu Osnovne škole "Branko Miljković" učenicu koja pohađa prvi razred ove škole. Devojčica i vozač lakše su povređeni.

Bivši učenik škole "Branko Miljković" oborio je danas oko 12 sati učenicu prvog razreda ove škole i naneo joj lakše telesne povrede, nezvanično saznaju Niške Vesti.
Lekari Hitne pomoći izašli su na teren i povređenu devojčicu i vozača odvezli u Klinički centar. Kako su konstatovane >> Pročitaj celu vest na sajtu NiskeVesti.rs << lakše telesne povrede pušteni su na kućno lečenje.
Na lice mesta izašli su pripadnici Policijske uprave Niš a rad na slučaju je u toku.
Vladimir Stanojević, portparol Višeg javnog tužilaštva potvrdio je za Niške Vesti da je školski policajac obavestio tužioca o slučaju i da je rad u toku. U zavisnosti od toga da li malena devojčica ima povrede ili ne, biće podneta krivična ili prekršajna prijava protiv vozača za izazivanje opšte opasnosti.
 

Nastavak na NiskeVesti.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UDARIO DETE MOTOROM U DVORIŠTU OSNOVNE ŠKOLE: Drama u Nišu

Izvor: Telegraf.rs, 03.Jun.2016

U Nišu je maloletnu devojčicu (7) pregazio petnaestogodišnji dečak, vozeći svoj skuter, u dvorištu Osnovne škole "Branko Miljković". I devojčica i vozač lakše su povređeni...Bivši učenik škole "Branko Miljković" oborio je danas oko 12 sati učenicu prvog razreda ove škole i naneo joj...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NiskeVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NiskeVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.