Mladom Nišliji stigla pomoć i od Parking servisa

Izvor: NiskeVesti.rs, 27.Maj.2016, 13:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mladom Nišliji stigla pomoć i od Parking servisa

JKP „Parking servis“-Niš se pridružio akciji sakupljanja pomoći za lečenje našeg sugrađanina, osamnaestogodišnjeg Igora Nurkića, koji se bori protiv opake bolesti i za čije je lečenje u Nemačkoj potrebno obezbediti 160.000 evra.

Uplatom od 54.000 dinara na tekući račun „Džudo saveza Srbije“ br. 325-9500900016778-09 kod OTP Banke, Parking servis je po ko zna koji put pokazao spremnost za pomoć, kažu u ovom preduzeću.
Iz Parking servisa apeluju i na ostala gradska javna komunalna preduzeća da se pridruže akciji i u skladu sa finansijskim mogućnostima pomogu mladom Nišliji.

Nastavak na NiskeVesti.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Srcem na teren za Igora Nurkića

Izvor: RadioCity.rs, 27.Maj.2016

Nišlije, ali i ostale građane širom Srbije ujedinio je isti cilj, prikupljanje novca za lečenje osamnaestogodišnjeg Igora Nurkića iz našeg grada.. Kako saznajemo, do sada je prikupljeno oko 75 hiljada evra za njegovo lečenje u Nemačkoj, od ukupno 160 hiljada. Uspešnom džudisti vreme nije...

Nastavak na RadioCity.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NiskeVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NiskeVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.