Miting i protestna šetnja od Toplane do Gradske kuće

Izvor: JužneVesti.com, 13.Jul.2015, 15:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Miting i protestna šetnja od Toplane do Gradske kuće

Zbog zahteva da se isključe sa sistema grejanja, večeras će od 18 sati predstavnici niškog Udruženja skupština stanara održati petnaestominutni miting ispred Toplane, nakon čega će se protestna povorka uputiti ka Gradskoj kući.

Iz ovog Udruženja, koje je nedavno održalo svoju prvu skupštinu, pozivaju sve sugrađane da im se priključe na mitingu, a potom i u protestnoj šetnji preko Bulevara Nemanjića i Ulice 7. juli do Gradske kuće sa idejom da i gradske čelnike >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << upozore na svoje nezadovoljstvo.

Zakazani događaj, kako kažu, predstavlja radikalizaciju nezadovoljstva cenama i uslugama Toplane.

Nezadovoljstvo je veliko. Čekali smo ponudu od Toplane, da predlože kompromis, a pošto to nismo dobili, a najavili smo proteste, evo idemo na proteste. Nezadovoljstvo je veliko što je pokazala i ova prva održana skupština – rekao je predsednik Udruženja Đokica Jovanović za "Građanin".

Podsetimo, zbog visokih računa, nejasnog obračuna i nemogućnosti isključenja sa Toplane Nišlije su formirale Udruženje skupštine stanara.

Nakon brojnih neuspešnih pregovora sa rukovodstvima Toplane i Grada, organizovan je masovni protest ispred Toplane kada su i predavani zahtevi za isključenje sa sistema daljinskog grejanja.

Stanari traže i smenu rukovodstva Toplane i većnika zaduženog za komunalne delatnosti Miloša Banđura.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.