„Metro“ obeležio 50 godina postojanja

Izvor: NTV.rs, 24.Okt.2014, 15:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

„Metro“ obeležio 50 godina postojanja

Svetski veleprodajni lanac „Metro cash’n'carry“ obeležio je danas 50 godina postojanja. Svečano je bilo i u niškom „Metrou“, gde su jubilej obeležili takozvanim kulinarskim spektaklom u kome su učestvovali I budući niški ugostitelji. Naredne godine ih čeka još jedna značajna godišnjica – decenija poslovanja u Srbiji.
Prvi veleprodajni objekat „Metroa“ je pre tačno pola veka otvoren u Nemačkoj. Danas broji više od 700 objekata širom Evrope i Azije. 50. godišnjica >> Pročitaj celu vest na sajtu NTV.rs << postojanja obeležena je u Nišu, a rođendan je proslavljen gurmanskim spektaklom u kome su učestvovali i đaci Ugostiteljsko-turističke škole.
Metro u 2015. očekuje još jedan jubilej, a to je 10 godina otkako je prvi objekat otvoren u Srbiji. Valja podsetiti da je i pre toga kupovina u ovim hipermarketima bila popularna među Nišlijama koji su tada „Metroove“ proizvode pazarili u susednoj Bugarskoj.

Nastavak na NTV.rs...






Povezane vesti

„Metro keš end keri“ slavi 50 godina rada

Izvor: juGmedia, 24.Okt.2014

NIŠ – Veleprodajni lanac „Metro keš end keri“ (Metro Cash &Carry) obeležio je 50 godina postojanja i u svom prodajnom objektu u Nišu...Povodom pola veka postojanja u niškom „Metrou“ organizovan je kulinarski program u kome su učestvovali učenici Ugostiteljsko-turističke škole iz Niša...

Nastavak na juGmedia...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.