Merošinsko komunalno preduzeće dobilo drugog direktora za 2 meseca

Izvor: JužneVesti.com, 11.Dec.2019, 10:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Merošinsko komunalno preduzeće dobilo drugog direktora za 2 meseca

Tek što je imenovan za v.d. direktora Javnog komunalnog prduzeća Merošina, Vladimir Vojvodić podneo je ostavku na tu funkciju, a u njegovu fotelju seo je Milan Lazić, diplomirani građevinski inženjer iz Niša.

Do promene je došlo, kako kaže Lazić koji se javio na broj telefona koji je koristio Vojvodić, jer je bivši direktor podneo ostavku.

On je podneo ostavku privremenom organu. Oni su većali i pitali su mene. Ja sam iz reda zaposlenih i ispunjavam >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << sve uslove da budem direktor, malo sam razmislio i pristao - kaže Lazić.

Tačne razloge zbog kojih je bivši direktor otišao iz preduzeća, Lazić nije znao, ali pretpostavlja da su u pitanju lični razlozi.

Vojvodić je inače funkciju u Merošini preuzeo početkom oktobra, a u to preduzeće je došao kao već afirmisan niški političar, trenutno član SNS, i to iz JKP Objedinjena naplata gde mu je radno mesto, kako je rekao, bilo zamrznuto.

Pošto je v. d. stanju, sada je na Laziću obaveza da u narednom periodu raspiše konkurs za izbor direktora ovog preduzeća.

Podsetimo, Opštinom Merošina već mesecima upravlja privremeni organ, jer dve struje naprednjaka godinama ne mogu da se dogovore oko vlasti, pa je poslednje opštinsko rukovodstvo raspušteno odlukom Vlade Srbije.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.