Medalje za niške stonotenisere sa invaliditetom

Izvor: JužneVesti.com, 19.Maj.2017, 09:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Medalje za niške stonotenisere sa invaliditetom

Na turniru u Crnoj Gori “Podgorica open 2017” u reprezentaciji Srbije bila su i trojica stonotenisera sa invaliditetom iz niškog kluba Nais, koji u najveći grad juga Srbije donose ukupno 5 medalja.

Kako kažu u Naisu, u pojedinačnim kategorijama zlatom su se okitili Bojan Stamenković i Bojan Jovanović, dok je Nebojša Ilić osvojio srebrnu medalju.

Stamenković i Ilić su u dublu osvojili zlato u jednoj kategoriji, a najsjajnije odličje u dublu >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << poneo je i Jovanović u paru sa Crnogorcem Dejanom Bešanovićem.

Pored osvojenih medalja naši takmičari u Niš su doneli i četiri pehara. Izuzetan nastup naših stonotenisera za reprezentaciju Srbije. Ovo je najbolji način da se predstavlja svoja zemlja i svoj grad - kažu u Stonoteniskom klubu Nais.

Reprezentacija Srbije; foto: SK Nais/ B. S.Na Međunarodnom turniru u Crnoj Gori, pored domaćina i reprezentacije Srbije, učestvovali su i stonoteniseri iz Hrvatske i Makedonije. Bilo je ukupno 42 takmičara u 5 kategorija, a srpski tim je imao ukupno 8 stonotenisera.

U “Naisu” kažu da ih očekuje klupski turnir u Kragujevcu krajem maja, dok će reprezentativci ponovo predstavljati Srbiju na Svetskom kupu u Nemačkoj od 13. do 18. juna.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.