Uhapšen naoružani muškarac

Izvor: NTV.rs, 03.Feb.2014, 14:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen naoružani muškarac

Brzom intervencijom niške policije sustignut je i uhapšen četrdesetogodišnji Ivan P. iz Niša zbog sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.
U petak, 31. januara, oko 23 časova osumnjičeni je u ulici Đure Jakšića primećen na ulici sa fantomkom na glavi i pištoljem u ruci.
Brzom intervencijom policije za samo par sekundi opkoljeno je naselje. Osumnjičeni je pokušao da pobegne policiji i tom prilikom >> Pročitaj celu vest na sajtu NTV.rs << se povredio zbog čega je medicinski zbrinut.
Ivan P. je prilikom bežanja odbacio pištolj „CZ“ kalibra 7,65mm. Nakon otpusta iz bolnice Ivanu P. biće određeno zadržavanje do 48 časova.

Nastavak na NTV.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšen begunac sa pištoljem

Izvor: juGmedia, 03.Feb.2014

NIŠ – Zbog sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija uhapšen je Ivan P. (41) iz Niša...U petak, 31. januara oko 23 časova osumnjičeni je od strane vlasnika kuće u ulici Đure Jakšića primećen na ulici sa fantomkom...

Nastavak na juGmedia...

Malerozni razbojnik: Bežeći od policije pao sa krova i završio u bolnici

Izvor: Blic, 03.Feb.2014

Ivan P. (41) iz Niša, koga su prolaznici prijavili policiji jer je išao ulicom sa fantomkom na glavi i pištoljem u rukama, bežeći od potere organa reda, pao je sa krova jedne kuće i završio u bolnici!..Njega je prijavio vlasnik jedne kuće u Ulici Đure Jakšića videvši ga maskiranog i naoružanog...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.